Απάντηση στον Οζντίλ Ναμί

ΟΝΖΤΙΛ-ΝΑΜΙ

του   Ανδρέα Δημητρίου    

Ζήτησες να έχεις συνδιαχείρηση του φυσικού αερίου από το «άλφα μέχρι το ωμέγα» κ. Ναμί. Όμως:

Ποτέ δεν αγάπησες την Κύπρο. Όλα τα κάνεις για την Τουρκία. Την φοβάσαι και προσαρμόζεσαι όπως αυτή θέλει. Κατα τη διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ χρησιμοποιηθήκατε από την κατοχική Αγγλική διοίκηση για να καταστρέψετε εκείνο τον αγώνα προς όφελος της Τουρκίας και της Αγγλίας. Έκτοτε γίνατε δίαυλος για την Τουρκία στην Κύπρο προς πάσαν χρήση.

Στην πρώτη σας προσπάθεια διάλυσης της ΚΔ το 1963-64 αποτύχατε και εισπράξατε το ψήφισμα 186 του Μαρτίου 1964, όπου αποκαλύφθηκε η συνωμοτική προσπάθειά σας με την Τουρκία και η διεθνής κοινότητα έδωσε την κυριαρχία της ΚΔ στους Έλληνες. Σας απέκλεισε ομόφωνα το ΣΑ του ΟΗΕ.

Η συνωμοτική σας συμπεριφορά όμως συνεχίστηκε, πάντοτε με καθοδήγηση από την Τουρκία ώστε να γίνει το παν να καταλυθεί η ΚΔ. Το 1974 η προδοσία έδωσε την ευκαιρία στην Τουρκία να κάνει την απάνθρωπη εισβολή με όλα όσα αισχρά κάνατε τότε. Πάλιν τότε ήσασταν πρωταγωνιστές σε όλα. Εσείς σκοτώσατε τους περισσότερους αιχμαλώτους. Χειρότεροι και από τους Αττίλες σε πολλές περιπτώσεις.

Παρόλα τα πιο πάνω, αρχίσαμε συνομιλίες για να βρεθεί μια λύση όπου να μην ξανασυμβούν τα γεγονότα που έζησε ο λαός μας, Ε/Κ και Τ/Κ. Και ενώ συζητούσαμε, ανακηρύξατε το ψευδοκράτος σας το 1983. Και θεωρήσατε έδαφος του ψευδοκράτους σας τα κλεμμένα εδάφη των Ελληνοκυπρίων χωρίς αιδώ. Δεν ντρέπεστε να θέλετε νομιμοποίηση σε κλεμμένες περιουσίες; Αυτό μάθατε στις σπουδές σας στις ΗΠΑ;

Και αφού κάνατε όλα τα πιο πάνω πάλιν… «ατυχήσατε». Οι υδρογονάνθρακες είναι στον νότο. Βλέπεις υπάρχει και η Θεία Πρόνοια.

Κύριε Οζντίλ Ναμί ένας άνθρωπος που θα είχε έστω ίχνος αξιοπρέπειας θα έλεγε «φανήκαμε άτυχοι τι να κάνουμε». Η… «δική μας» θάλασσα δεν έχει υδρογονάνθρακες. «Ο Αλλάχ μας αδίκησε». Μέχρι εκεί υπάρχει και κάποια τσίππα αξιοπρέπειας. Αντί αυτού έρχεστε και ζητάτε συνδιαχείρηση των υδρογονανθράκων «από το άλφα μέχρι το ωμέγα» σε ολόκληρη την Κύπρο.

Βέβαια ούτε η θάλασσα στον Βορρά σας ανοίκει. Είναι του νομίμου κράτους, της ΚΔ και σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της Κύπρου.

Κύριε Ναμί να σας εξηγηθώ σταράτα;

Ποτέ δεν αγαπήσατε την Κύπρο. Η Τουρκία είναι το ιδανικό σας.

Χάσατε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Φανερώθηκε τελείως καθαρά και μετρήθηκε η όποια ανθρωπιά σας. Η μάσκα σας έπεσε τελείως. Και φάνηκε το αληθινό πρόσωπό σας. Αυτό λέγεται Τουρκία. Αυτός είστε κύριε Ναμί.

Ορίστε μια απάντηση από το Άλφα μέχρι το Ωμέγα όπως σας αξίζει και όπως τη ζητήσατε.

Είναι αξιοθρήνητο το κατάντημά σας κύριε.

ΠΗΓΗ:http://www.philenews.com/f-me-apopsi/paremvaseis-ston-f/article/503434/apantisi-ston-ozntil-nami

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s