Πρόκληση Μπαχτσελί: Η Κύπρος είναι τουρκική

devet

H Κύπρος είναι τουρκική και είναι απαράδεκτο η τουρκική πλευρά να υποχωρήσει στα εθνικά ζητήματα, δηλώνει ο ηγέτης του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αντιδρώντας στη διάσκεψη του Κραν Μοντάνα για το Κυπριακό.

“Το να εμπλεκόμαστε σε επικίνδυνες συζητήσεις, να να μας ζητούν υποχωρήσεις σε εθνικά θέματα και να παραδιδόμαστε σε τετελεσμένα σε θέματα που αφορούν την Κύπρο και τον τουρκισμό, δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό. Η Κύπρος ανήκει στους ήρωες της.

Η Κύπρος είναι τουρκική και όποιος σκέφτεται διαφορετικά, υπηρετεί τους Ε/κ και τις σταυροφορικές τους επιθυμίες, κλείνοντας τα μάτια. Κανένας πατριώτης και κανένας που αγαπάει το έθνος δεν εγκρίνει τέτοια ολισθήματα”, είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

“Το να εμπλεκόμαστε σε επικίνδυνες συζητήσεις, να να μας ζητούν υποχωρήσεις σε εθνικά θέματα και να παραδιδόμαστε σε τετελεσμένα σε θέματα που αφορούν την Κύπρο και τον τουρκισμό, δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό. Η Κύπρος ανήκει στους ήρωες της. Η Κύπρος είναι τουρκική και όποιος σκέφτεται διαφορετικά, υπηρετεί τους Ε/κ και τις σταυροφορικές τους επιθυμίες, κλείνοντας τα μάτια. Κανένας πατριώτης και κανένας που αγαπάει το έθνος δεν εγκρίνει τέτοια ολισθήματα”, είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Πηγή: Sigmalive

This entry was posted in Cyprus - Turkey, Cyprus Problem, Erdogan's Dictatorship, Islamism in Turkey, Υποτελεια-Dhimmitude. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s